10 gode grunner for å bruke Cretica Faktura

10 gode grunner for å bruke Cretica Faktura

Cretica Faktura er et fakturaprogram som er i kontinuerlig utvikling og endring. Vi får jevnlig en strøm med nye ønsker og forslag. Mange av disse forslagene jobber vi hardt for å implementere.

Vi har noen faste brukere som vi henvender oss til for å få tilbakemeldinger på nye funksjoner og muligheter. Vi fikk de til å sette opp en liste med ti gode grunner som gjorde at Cretica Faktura var deres foretrukne fakturaprogram.

1. Brukergrensesnittet
Cretica Faktura har et flott og moderne brukergrensesnitt, der det meste er selvforklarende. Det tar derfor ikke lang tid fra du tar systemet i bruk til du mestrer det meste som fakturasystemet tilbyr. I tillegg til et flott brukergrensesnitt er også systemet veldig oversiktelig. Vi mener det skal være lett både å finne fram og bruke systemet.

2. Hastigheten
Programkoden til fakturasystemet er selvsagt optimalisert for best mulig hastighet. I tillegg ligger selvsagt systemet på dataservere lokalisert i Norge.

3. Faktureringen går veldig raskt
Oppretting og utsending av faktura går veldig raskt i Cretica Faktura. Enkle og oversiktelige skjermer gjør sitt til at du bruker veldig kort tid på å lage en faktura eller et tilbud. Fakturaoversikten viser deg en oversiktelig status på alle fakturaer som du har i systemet. Du kan også stille inn systemet slik at det sender advarsel på e-post eller SMS om en faktura går over forfallsdato.

4. Bilagsføring
Cretica Faktura har innebygget funksjonalitet for bilagsføring. Denne gjør at du enkelt kan samle alle bilagene på et og samme sted. Både inntekter og kostnader kan registreres. Dermed vil du til enhver tid ha en god oversikt over bedriftens økonomi.

5. Alle rapporter
Du har veldig mange rapporter som du kan hente ut når du måtte ønske det. Du kan selvsagt laste disse ned når du måtte ønske det, eller du kan lagre de til et senere tidspunkt.

6. Fakturamal
Alle abonnement har tilgang til minst to fakturamaler i Cretica Faktura. Dette er den klassiske F-60, med og uten den gule linjen nederst. I tillegg har betalingsabonnementene av Cretica Faktura tilgang til flere flotte fakturamaler.

7. Alle utvidelsesmulighetene
Alle brukere av systemet har ikke behov for den samme funksjonaliteten. Vi har derfor gjort det slik at du kan legge til den ekstra funksjonaliteten som du måtte ønske. Dette bidrar til at du ikke får mye unødvendige knapper og funksjoner som er med på å rote til systemet.

8. Flere firmaer
Mange av brukerne av fakturaprogrammet disponerer flere firmaer. Vi har derfor gjort det mulig å styre flere firmaer samtidig i Cretica Faktura. Vi har også gjort det veldig lett å bevege seg mellom disse firmaene. Hvert av firmaene kan også ha flere brukere med forskjellige tilgangsroller.

9. Massefaktureringen
Vi har gjort det veldig enkelt å fakturere flere brukere samtidig. Du kan ved noen få klikk fakturere flere hundre kunder på en gang. Denne funksjonen er ofte brukt av idrettslag, lag og andre foreninger.

10. Kostnaden
Det koster ikke noe å ta fakturasystemet i bruk. Du kan bruke gratis versjonen så lenge du måtte ønske det. Har du behov for å oppgradere til mer kraftig versjon senere kan du enkelt gjøre det.

Dette er de ti grunnene som ble oppgitt flest ganger av vårt brukerpanel. Det er selvsagt også mange andre grunner som vi ikke har nevnt her. Test ut systemet i dag og se for deg selv.