Fakturaprogrammet for bloggeren

Fakturaprogrammet for bloggeren

De siste årene er blogging blitt svært populært i Norge, og i følge blogguru Thomas Moen finnes det rundt 300000 norske blogger, av både privat og kommersiell karakter. Det flere av disse bloggene har til felles er at de har inntekt gjennom markedsføring av produkter og tjenester. Det blir vanligere å se et innlegg som er sponset eller at siden har bannerannonser som er strategisk plassert rundt på bloggsiden.

Det er fra første stund viktig å holde orden på økonomien, og det er viktig at du har gode rutiner og et godt datasystem for å hjelpe deg med det. De fleste blogger trenger ikke et fullverdig økonomisystem, da dette fort vil bli både dyrt, uoversiktlig og for avansert til denne bruken. Det de fleste trenger er et fakturaprogram. Fakturaprogrammet bør være oversiktelig, enkelt i bruk og selvsagt følge alle retningslinjer fra skattemyndighetene. Fyller fakturaprogrammet disse kriteriene vil korrekt fakturering gå som en lek, og du kan fokusere på å fylle bloggen med interessant innhold.

Cretica Faktura vil være det perfekte fakturaprogram for deg, programmet oppfyller selvsagt kriteriene som er nevnt ovenfor, i tillegg er det fullt av annen funksjonalitet. Funksjonalitet som vil gjøre hverdagen din mye enklere.

Etter at du har opprettet en konto i Cretica Faktura vil opprettingen av en ny faktura ofte være unnagjort på under ett minutt. Enkelt og raskt velger du hvilke kunde fakturaen skal til, og hva den skal inneholde. I Cretica Faktura kan du levere fakturaen til kunden på en av flere måter. Det vanligste er å sende fakturaen på e-post, et annet alternativ er at vi kan ta oss av leveringen. Da tar vi oss av utskrift, pakking og levering. Kjapt og enkelt.

Programmet holder oversikten over hvilke fakturaer som er betalt, om noen fakturaer blir forfalt får du selvsagt beskjed om dette. Dersom kunden ikke betaler innenfor tidsfristen er systemet integrert med vår inkassopartner Lindorff, de kan da hjelpe deg med å inndrive det utestående beløpet. Systemet lar deg selvsagt også hente ut mange oversiktlige rapporter, disse vil være nyttige når du vil ha en oversikt over den økonomiske situasjonen du er i.

Så om du har lyst å få unna faktureringen raskt og effektivt, slik at du heller kan bruke tiden på blogging, opprett en konto i Cretica Faktura i dag.