Fordelene ved å bruke et nettbasert fakturasystem

Fordelene ved å bruke et nettbasert fakturasystem

Hvorfor skal du velge et nettbasert fakturaprogram, og ikke et fakturaprogram som du må installere på datamaskinen din? Det er det flere gode grunner til, og her har vi samlet noen av dem.

Ingen dyr maskinvare
Alt du trenger for å bruke et nettbasert fakturasystem er en enkel datamaskin eller mobil, med en oppdatert nettleser. Tiden da du måtte sette opp sikkerhetskopieringer og databaseservere er forbi.

Prøv programvare uten kostnader - så lenge du vil
Prøv Cretica Faktura helt uten kostnader. Vi har et gratis alternativ for deg som har få kunder, og få fakturautsendinger. Det er ingen begrensninger i tiden du kan teste ut programvaren. Dersom du skulle klare deg med gratis abonnementet, kan du fortsette med det så lenge du måtte ønske.

Tilgjengelighet
Et nettbasert fakturasystem som du kan styre fra nettleseren din, vil alltid være tilgjengelig for deg. Har du en nettleser, vil du kunne administrere bedriften uansett hvor i verden du jobber fra. Utnytt arbeidsdagen til det fulle - og jobb der du er, uten å låse deg til en fast datamaskin.

Alltid oppdatert
Når du bruker et nettbasert system er det ingen programvare som må lastes ned, installeres eller vedlikeholdes. Du trenger heller ikke å foreta regelmessige sikkerhetskopieringer. Denne servicen yter vi. Vi sørger også for at systemet til enhver tid er oppdatert i forhold til lover og regler.

Alltid et profesjonelt resultat
For at kundene dine skal ta deg seriøst, er det viktig at fakturaen følger de lover og regler som gjelder. I Cretica Faktura er du ikke låst til det vanlige F60 designet, du kan du velge mellom flere ulike fakturadesign. Du kan også legge til din egen firmalogo.

Du får raskere innbetalinger
Den beste måten å få kunden til å betale på, er å sende faktura med en gang. I Cretica Faktura kan du for eksempel sende fakturaen på e-post, slik at kunden mottar den øyeblikkelig. Dette bidrar til at kunden betaler raskere. Skulle kunden likevel være forsinket med betalingen, har vi en avtale med Lindorff for indrivelse av utestående beløp.

Kostnadene senkes
Tidligere var det vanlig at du måtte kjøpe en lisens til et program, for så å måtte betale servicekostnad hvert år for å holde det oppdatert. Cretica Faktura har både gratis- og betalingsabonnement tilgjengelig. Betalingsabonnementene er konkurransedyktige på pris i forhold til tilsvarende løsninger i markedet. Økonomisk data kan sendes din revisor, for raskere godkjenning av regnskapet.