Gjør faktureringen raskere med massefakturering

Gjør faktureringen raskere med massefakturering

Ofte har du behov for å sende ut en mengde likelydene fakturaer til flere kunder, dette kaller en ofte for massefakturering. Cretica Faktura har selvsagt funksjonalitet innebygget som gjør massefaktureringen til en lek.

Hvem passer dette for?

Massefakturering passer perfekt for deg som sender ut fakturaer til idrettslag, speiderforeninger, korps og andre liknende organisasjoner. Utsending av medlems- og årsavgift til hundrevis av medlemmer gjør du lett unna på noen få minutter. Tiden som du sparer ved å bruke denne funksjonaliteten kan du bruke til andre og mer interessante oppgaver.

Det ikke er noen begrensinger i antall fakturautsendelser i Cretica Faktura, du trenger derfor ikke å bekymre deg for at massefaktureringen skal bli avbrutt eller det oppstår feil pga dette.

Hvordan kan en faktura bli levert

Ønsker du at kundene dine skal få fakturaen med en gang, sender du den på e-post. Ønsker du å sende den i posten kan du selvsagt gjøre dette. Et alternativ er at du lar oss ta oss av utskriving, pakking og postlegging av dine fakturasendinger. Vi tar oss av leveringsjobben og postlegger sendingene innen veldig kort tid, som regel samme arbeidsdag.

Ønsker du å levere i EHF formatet

Du kan selvsagt også velge å levere en faktura i EHF formatet. EHF er en elektronisk levering av fakturaer. Alle fakturaer som blir sendt til det offentlige skal sendes i EHF formatet. Ved å sende en faktura som EHF sikrer du at leveransen blir gjennomført slik som den skal.

Dersom dette er noe for deg så anbefaler vi at du tester ut Cretica Faktura i dag, det er ingen kostnader forbundet med dette. Det er selvsagt heller ingen bindingstid på dette fakturaprogrammet.

For deg som ønsker å se hvordan massefaktureringen virker i praksis har vi laget en hjelpevideo.