Hvem passer fakturaprogrammet for

Hvem passer fakturaprogrammet for

Cretica Faktura er et nettbasert fakturaprogram som utvikles kontinuerlig. Stadig oppdateres og utvikles funksjonaliteten, for å oppfylle lovkravene i blant annet bokføringsloven.

Da systemet er nettbasert, trenger du ikke å tenke på installasjon og vedlikeholdsarbeid, alt utføres av oss, slik at du hele tiden har ett oppdatert system. Du har tilgang til systemet overalt i verden, så lenge du har internettforbindelse.  Dermed kan du administrere bedriften din når det måtte passe deg. All kommunikasjon gjennom fakturaprogrammet foregår kryptert, slik at sensitiv informasjon ikke kommer på avveie.

Fakturasystemet er laget for å passe alle typer bedrifter, fra enkeltmannsforetak med få faktureringer, til bedrifter med hundrevis av faktureringer hver dag. Cretica Faktura har ingen begrensinger i antall fakturaer du kan sende i måneden, slik mange andre system innehar.

Selvstendig næringsdrivende
Systemet passer perfekt for deg som er selvstendig næringsdrivende. Med et raskt, oversiktelig og intuitivt brukergrensesnitt kan du uten problem få opprettet og sendt en faktura på et par minutter. Det oversiktlige brukergrensesnittet gjør at du raskt har oversikten over utestående og forfalte fakturaer. Ønsker du varsel om utestående fakturaer etter forfallsdato, hjelper vi deg med det. Fakturasystemet er også integrert med en inkassoløsning hos vår inkassopartner, Lindorff.

Bedrifter
Dersom du styrer en bedrift med flere ansatte, kan du administrere tilgang for disse, ut i fra deres rolle og behov. Dermed kan inntil 20 ansatte i samme bedrift styre alt som har med fakturering på samme tid. Ønsker du for eksempel å avgrense hvem i bedriften som kan registrere time- eller bilagsføring, gjøres dette enkelt med et par klikk, og med umiddelbar virkning.

Lag eller organisasjon
Er du økonomiansvarlig i et lag eller en organisasjon, har Cretica Faktura flere nyttige funksjoner for deg. Repeterende fakturering, en faktura som systemet genererer automatisk med ulike intervaller, setter du enkelt opp selv. Dermed har du for eksempel full kontroll på årskontingenter eller månedsutgifter. Massefakturering er også en nyttig funksjon, der du lager en faktura, legger til alle mottakere, og på noen sekunder er fakturaen distribuert til mottakere. Enkelt, oversiktelig og greit.

Cretica Faktura finnes i flere ulike abonnement, og vi har et for enhver. For deg med få kunder og et lite vareregister tilbyr vi en gratisversjon, og for deg med hundrevis av kunder og varer, eller ett sted midt i mellom, er det flere tilgjengelige oppdateringer. Prøv gratisversjonen helt uten bindingstid, og oppgrader etter ditt eget behov.