Nytt år og veien videre

Nytt år og veien videre

Cretica Faktura har vært på markedet i flere år, først som programvare som kjørte under Microsoft Windows, og de siste årene som en nettbasert løsning. Fakturaprogrammet er hele tiden under utvikling og nye og bedre funksjonalitet er noe vi ofte legger til.

Flere av brukerne våre tipser oss ofte om funksjonalitet som de ønsker å se i systemet, og ofte går det ikke lang tid før funksjonaliteten er ferdig implementert i fakturasystemet. Vi har her samlet sammen en liten oversikt over noe av funksjonaliteten vi ønsker å legge til i løpet av året.

Filvedlegg

I dag kan du enkelt sende opp å legge til filvedlegg på faktura, tilbud, purring og kreditnota. Vi har planer om at brukeren også skal kunne legge dette til på f.eks. kunder, produkt, timeføringer osv.

Flere rapporter

Cretica Faktura har allerede i dag mange tilgjengelige rapporter for å hente ut informasjon om firmaet og den daglige driften. Vi kommer til å legge til flere rapporter og i tillegg kommer vi til å legge inn flere muligheter under oppretting av rapportene. Det vil f.eks. komme bedre mulighet for å sortere innholdet i rapportene.

Fakturamaler

Allerede ved forrige oppdatering av systemet la vi til flere fakturamaler. Dette var standardmaler for faktura, purringer, kreditnota og tilbud. Det vil komme flere maler som er tilpasset de forskjellige dokumentmalene i løpet av året.

Tilleggsfunksjoner

Flere tilleggsfunksjoner for å forbedre brukeropplevelsen er under utvikling. Den siste utvidingen gjorde det mulig å slå sammen flere kladder av samme dokumenttype. Du kunne f.eks. ved noen få tastetrykk slå sammen alle tilbudskladder som er laget til en og samme kunde.

Dette er noen få av de endringene vi har planlagt i året som kommer. I tillegg vil det nok komme inn både feilmeldinger og tips fra brukerne av systemet som vi kommer til å følge opp. Vi har alltids hatt som mål å lage det beste fakturasystemet på markedet, og tilbakemeldingene fra fornøyde brukere av systemet gjør det enda enklere for oss å jobbe mot dette målet.