Rask og fleksibel
finansiering

Selg fakturaen direkte fra fakturaprogrammet, få betaling senest neste virkedag

about

Hva er fakturasalg?

Fra du sender ut en faktura til du mottar betaling kan det gå mellom to og åtte uker. Lange betalingsfrister og utsettelser kan gi deg redusert tilgang til likviditet, noe som for de fleste bedrifter kan være utfordrene.

For å forbedre nattesøvnen din har vi integrert muligheten for enkelt og raskt kunne selge utestående fordringer direkte fra fakturaprogrammet.

Salg av utestående fordringer går også under navnet fakturasalg og er blitt veldig populært blant små og mellomstore bedrifter.

about

Hva fordeler har fakturasalg?

Grunnen til at fakturasalg er blitt så populært er at det medfører mange fordeler for bedriften.

Ikke bare er avtalt beløp innbetalt på bankkonto innen kort tid, bedriften får også redusert kredittrisikoen. Det er fakturakjøper som overtar all risiko knyttet til den videre administrasjonen av fakturaen.

Det er så enkelt at når fakturaen er solgt, så trenger du ikke lenger tenke på den.

about

Gjennomføre fakturasalget

Du velger selv hvilke fakturaer du ønsker å selge, og du vil i løpet av sekunder kunne motta et uforpliktende tilbud på hvor mye det er mulig å få solgt fakturaen for.

Du velger da om du ønsker å aksepter eller forkaste tilbudet du er blitt presentert.

Ved å akseptere tilbudet blir det trukket et lite gebyr av det totale fakturabeløpet, det resterende beløpet er innbetalt til din bankkonto senest neste virkedag.

Utover det avtale gebyret er det ingen skjulte, eller faste kostnader knyttet til fakturasalg.