Dersom din betalingslisens utløper før du fornyer den, vil din versjon forandres til et gratisabonnement. Ingen data vil bli slettet, men du vil miste en del av funksjonaliteten. Dette kan resultere i at du ikke lenger har tilgang til tidligere data, og du må oppgradere din lisens for å få tilgang til dataene igjen.