Hvert firma har en bruker som er eier/administrator for firmaet. Denne brukeren kan ikke fjernes eller slettes fra systemet så lenge firmaet er aktivt.

Den eneste måten du per dags dato kan overføre et firma til en annen bruker er å endre dine personlige innstillinger, dette gjøres ved å endre ditt fornavn, etternavn og e-postadresse til den nye brukerens opplysninger. Dette er ikke mulig å få gjennomført dersom den nye e-postadressen allerede er i bruk i systemet.

Etter at fornavn, etternavn og e-postadresse er lagret kan du sette et nytt passord til den nye brukeren.

Alt dette gjøres fra siden "Personlige Innstillinger".

Ved å gjennomføre dette vil alt som tilhørte den opprinnelige brukeren bli overført til en ny bruker. Dette gjelder også abonnement og tilleggstjenester.