I Cretica Faktura har du muligheten til å utvide systemfunksjonaliteten med tjenester som passer for ditt formål. Vi utvikler hele tiden nye tilleggstjenester som du kan bruke. Noen av disse tjenestene har en kostnad og varer en bestemt periode. Andre tjenester er gratis.

For å legge til en slik tjeneste går du til Brukerinnstillinger, i sidemenyen velger du Tilleggstjenester. Da vil en oversikt over alle tjenester som er tilgjengelige komme opp.

Oversikt over tilleggstjenester

Noen av tjenestene krever at du har betalingsabonnement for å kunne brukes. Noen tjenester har en kostnad ved bruk, f.eks. SMS utsendelse. Det står tydelig på de aktuelle tjenestene hva de koster.