For å registrere en innbetaling på en faktura går du til fakturaregisteret/fakturaoversikten. Velg den aktuelle fakturaen du ønsker å registrere en innbetaling på.

Nede på skjermen på den nye siden finner du en overskrift som heter Innbetalinger, velg knappen merket med pluss (+) for å registrere innbetalingen.

Du kan registrere flere innebetalinger på hver faktura, men totalt ikke på mer en fakturabeløpet.

Her er en introduksjonsvideo som viser hvordan dette gjøres