Produkter eller kunder som er i bruk i systemet kan ikke slettes. Men du kan ta å velge at de skal være deaktivert. Når de er satt til deaktivert vil de ikke komme opp på oversikter og rapporter. 

For å deaktivere en kunde går du inn på den aktuelle kunden, dette gjøres ved å gå til kundeoversikten og så trykke på riktig kunde.

På den aktuelle kundeoversikten vil du få et valg som heter kundestatus, denne står som standard på aktiv. Sett denne til deaktivert. Fortsett ved å lagre.

Fremgangsmåten for produkter er tilsvarende som med kunder.