Det er kun mulig å slette en kunde som det ikke er fakturert til enda.

For å slette en kunde velger du Kunderegisteret, og så den aktuelle kunden.

I menyen til høyre vil det da komme opp en knapp merket med "Slette". Dersom den ikke kommer opp er det ikke mulig å slette den aktuelle kunden.