I Cretica Faktura har du mulighet til å fullstendig slette all informasjon som er lagret om firma(er) eller om brukerkontoen din.

Slette et firma fra systemet

Ønsker du å slette et spesielt har du under firmainnstillinger et valg som heter "Avslutt Firmakonto". Etter at du har startet dette har du 30-dager å angre. Etter denne perioden vil firmaet og all data/filer relatert til firmaet bli fullstendig slettet fra systemet og det vil ikke lenger være mulig å gjenopprette.

Slette en brukerkonto fra systemet

Under personlige innstillinger har du et valg som heter "Avslutt brukerkonto". Ved å gjennomføre dette vil all informasjon om deg og alle dine firmaer bli slettet fra systemet. For å kunne kjøre dette valget må du først manuelt slette de firmaer du har i systemet (se punktet over).

Du kan gjennomføre sletting av brukerkonto med en gang alle firmaer er satt til sletting. Kontoen med medfølgende data vil bli manuelt slettet av Systemsmia innen noen dager. Frem til dette skjer kan du logge deg inn og avbryte slettingen.

Du er selv ansvarlig for å ta sikkerhetskopi av de data som finnes i systemet før du gjennomfører slettingen.