Send tilbud og ordrer, raskt og enkelt!

Tilleggstjeneste til Cretica Faktura som for kun kr 35,- per måned forenkler og gir deg full kontroll over hele salgsprosessen.

OPPRETT EN GRATIS KONTO

Oversiktlig

Du vil til enhver tid ha komplett oversikt over alle tilbud og ordrer som du har sendt til dine kunder.

Den innebygde historikken og notatfunksjonaliteten lar deg hele tiden ha 100% kontroll over hva som er blitt gjennomført og statusen på de forskjellige utkastene.

Om ønskelig kan også systemet automatisk varsle kunden på e-post om f.eks. tilbud som er på vei til å utløpe.

Du sparer tid

Mye nyttig funksjonalitet hjelper deg med å sende ut og holde oversikten over de forskjellige tilbud og ordrene som kundene har mottatt.

Du unngår dobbeltarbeid. En oppretter raskt et tilbud eller en ordre. Når kunden aksepterer utkastet kan du enkelt og raskt overføre datagrunnlaget sømløst til fakturadelen av systemet for videre håndtering.

Hvordan ta tilleggstjenesten i bruk?

Du kan enkelt og kostnadsfritt prøve ut denne funksjonaliteten i en periode på 30 dager. Etter perioden bestemmer du deg for om du vil fortsette med å ha tilgang eller ikke.

Tilgang til tilbud og ordre kan kjøpes for et år av gangen. Oppgradere du Cretica Faktura til profesjonelt abonnement vil tilleggstjenesten følge med kostnadsfritt.

Prøv Cretica Faktura i dag. Ingen kostnader, ingen forpliktelser

Ditt abonnement kan hele tiden oppdateres eller endres. Du kan prøve fakturaprogrammet kostnadsfritt, og si opp abonnementet når som helst dersom det ikke tilfredsstiller dine behov.

OPPRETT EN GRATIS KONTO