Enkelt og rask kredittsjekk

Hent raskt ut informasjon om betalingsdyktigheten til norske bedrifter.

about

Når bør du kredittsjekke

Mange foretak ønsker å handle på kreditt. Det vil si at foretaket ditt selger varer eller utfører tjenester, og disse blir betalt på et senere tidspunkt. I slike tilfeller er det viktig å utføre en kredittsjekk av kunden.

Hver dag går over 20 norske foretak konkurs, dette er foretak som en kredittsjekk ofte vil kunne avdekke er dårlige betalere eller har dårlig betalingsevne.

Her er en introduksjonsvideo som viser hvordan du bruker kredittsjekken og rapporten som du henter ut.

about

Hvorfor bør du kredittsjekke

Ved å bruke Kredittsjekk fra Cretica Faktura vil du kunne forsikre deg om at foretaket som du gjør forretninger med er kredittverdige. Kredittsjekken inneholder informasjon om bedriften, økonomien og andre viktige nøkkeltall for inntil tre år bakover i tid.

Rapporten som blir opprettet hjelper deg til å få et helhetlig bilde av foretakets betalingsvilje og konkursrisiko, og du vil få et trygt og kvalitetssikret beslutningsgrunnlag for å innvilge eller avslå en kredittforespørsel.

Gratis

Basis

kr 79,

Gratis

Standard

kr 69,

Gratis

Profesjonell

kr 49,

Kva koster en kredittsjekk?

I Cretica Faktura trenger du ikke et kostbart abonnement for å foreta en kredittsjekk. Du betaler kun for hver sjekk du gjennomfører.

Det er selvsagt ikke et krav at du bruker Cretica Faktura som ditt fakturasystem. Du kan opprette en gratis konto og kun bruke Cretica Faktura til å gjennomføring av kredittsjekker.

Kostnaden for hver kredittsjekk er avhengig av hvilke Cretica Faktura abonnement du har. Her er en oversikt over de forskjellige kostnadene avhengig av abonnement.